Wie zijn we

Hier staan we voor

De 6 kernwaarden van Cendris

Wij zijn een
mensenbedrijf

Alles wat we doen draait om contact met mensen.
Je bent altijd welkom.

Co-creatie

We werken in co-creatie met onze gepassioneerde en talentvolle medewerkers. Samen zorgen we voor warm contact.

Structuur

We zorgen voor structuur en overzicht waardoor we inzicht creëren. Op die manier sturen we op concrete resultaten in plaats van gevoel.

de Kracht
van beleving

ontzorgen

Ons doel is om te ontzorgen. We zorgen voor goede en constante resultaten. We zijn proactief, betrouwbaar en transparant.

Creativiteit

We blijven ontwikkelen door onze drive om continu te verbeteren. We houden van creativiteit, aanpakken en nieuwe ideeën uitproberen!

Hier staan we voor

De 6 kernwaarden van Cendris

de Kracht
van beleving

Wij zijn een
mensenbedrijf

Structuur

Co-creatie

ontzorgen

Creativiteit

Een mooi samenspel tussen slimme technologie en gedreven, geïnspireerde collega's; zo zetten wij de ideale beleving neer

,,

Ons vak is beleving

Klantcontact is meer dan het beantwoorden van een vraag

Onze business is klantcontact, ons vak is beleving. Wij geloven dat service meer is dan het juiste antwoord op een vraag of het registreren van een klacht. We zoomen uit om het grotere plaatje te zien. De ervaring van een klant begint namelijk al voor deze contact met ons opneemt en gaat door lang nadat het gesprek is afgelopen. Wij gebruiken onze kennis, techniek, data en getalenteerde mensen om deze beleving continu te verbeteren. Wij maken een wetenschap van iets ongrijpbaars. Cendris is onderdeel van Yource en samen bouwen wij aan dé Sourcing Tech Company van de toekomst.