Mens

Mens

Werkgeluk als basis voor uniek klantcontact

Werken bij
Cendris

Een warm welkom, een unieke beleving! De echte Cendris-ervaring vanaf het moment dat je binnenkomt en tijdens je hele carrière.

Talent &
ontwikkeling

We bieden collega's de kans om te groeien en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Wij zien zelfontplooing als het meest waardevolle wat we kunnen meegeven.

Werkgeluk &
Cendris

We willen dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en zien het werkgeluk van onze mensen als de basis van onze grootste successen.

,,

Door beleving en werkgeluk te combineren, ontwikkelen we ons talent

De talentvolle mensen van Cendris maken het verschil en creëren de ultieme beleving, gedreven door werkgeluk. Vanuit onze employee experience maken we werken bij Cendris samen steeds mooier voor iedereen.

Wat onze collega's zeggen

waarom collega's met een glimlach op hun werk komen

,,

Ik ben sinds ik bij Cendris ben nog nooit een dag met tegenzin naar mijn werk gegaan. Vanaf het begin had ik al het idee dat ik hier goed zou passen. Ik geniet het meest van mijn collega's en de mogelijkheden mezelf te ontwikkelen door het aanleren van nieuwe skills.

Diede Schutten

Contactspecialist

Cendris

,,

Ik werk hier nu een aantal jaar en voel nog elke dag dat warme welkom. Dat kun je niet forceren, dat is iets wat ik echt ervaar! Je werk wordt echt gezien en gewaardeerd door je collega's en die positieve energie is te merken op alle Cendris-locaties, waar je ook komt.

Ellen Peperkamp

Manager Floormanagement

Cendris

Onze woorden in daden

Cases uit de praktijk

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

“Jouw geluk is mijn werk”

"Ik ben altijd op zoek naar manieren om het werkgeluk van onze medewerkers te vergroten. Ik luister naar mensen, ga met ze in gesprek over wat ze willen en juist niet willen, stel vragen en kijk om me heen. Zo verzamelen ik en mijn HR-collega's heel veel data om positieve stappen te zetten naar nog meer werkgeluk. Als ik lachende collega's zie, weet ik dat we goed bezig zijn."

Yvette

HR-adviseur