Commercie

Waarom werken bij Commercie

Als team is het ons doel om bedrijven te benaderen die passen bij onze visie. We willen nieuwe potentiële opdrachtgevers kennis laten maken met Cendris zoals we écht zijn. Samen heldere doelen opstellen en de juiste experts aan tafel krijgen om met creatieve en unieke denkwijzen tot maatwerkoplossingen voor uitdagingen te komen. We hoeven niet de grootste of beste te zijn, we willen ons onderscheiden. Oprechte interesse en een klik met een opdrachtgever zijn dan ook de kernwaarden bij het benaderen van potentiële partners.

"We willen nieuwe potentiële opdrachtgevers kennis laten maken met Cendris zoals we écht zijn"

Daarom zijn we van mening dat de beste manier om ons warme contact te beleven, is door op locatie te ervaren hoe het er echt aan toe gaat. De sfeer proeven, de laagdrempeligheid en openheid ervaren en praten met onze mensen. We zijn een mensenbedrijf, en dat willen we graag laten zien. Met die transparantie weten potentiële opdrachtgevers dus meteen waar ze aan toe zijn.

Je nieuwe collega's?

Ronald van den Broek

We zijn als team constant bezig met het benaderen en in kaart brengen van grote bedrijven en hun behoeften. We willen graag dat iedereen kennismaakt met het echte Cendris. Niet alleen via mooie woorden of presentaties dus, maar door Cendris te beleven. We verwelkomen mensen dan ook het liefst op één van onze vestigingen. Daarbij vind ik het belangrijk dat mijn team zelfstandig opereert en initiatief neemt. Ik zet mensen graag in op hun kracht, maar daarvoor moeten ze wel proactief te werk gaan. Die verantwoordelijkheid pakken ze ook en dat levert hele mooie resultaten op!

Heiko Kiwiet

We zijn een bedrijf met een breed portfolio en kunnen heel wat bieden. We hebben dan ook een stevige basis van waaruit we te werk kunnen gaan. Ik en mijn collega's zorgen vervolgens dat we door het leggen van de juiste accenten maatwerk kunnen aanbieden aan nieuwe klanten. We kijken samen met de opdrachtgever naar mogelijkheden en laten veel mensen meedenken. Dat stukje co-creatie en creativiteit is essentieel bij wat wij doen. Daar draag ik zelf aan bij door de juiste mensen bij elkaar te brengen en organisatorisch vermogen te leveren. Het mooiste vind ik het feit dat het resultaat dat we neerzetten altijd een team effort is.