Werken bij

Werken bij Cendris

Klaar om de wereld een glimlach te bezorgen?

Alles wat we doen draait om warm, persoonlijk contact. Dat begint bij onze medewerkers: jij als mens en alle collega's om je heen. Of je nu agent, directeur, teamleider of recruiter bent, we helpen en motiveren elkaar iedere dag. Blindstaren op verbeterpunten past niet bij ons, we kijken liever naar jouw talenten. Bij Cendris ondersteunen we elkaar, en helpen we elkaar groeien. We zijn dan ook als enige contact center in Nederland gecertificeerd met het internationale keurmerk Investors in People.

Wie zoeken wij

Iedereen moet zich welkom voelen. We zijn op zoek naar aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je graag de ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.
 
 

We houden niet van ellenlange plannen, uitgebreide regels of hiërarchie. Wel van talent ontwikkelen door nieuwe dingen uit te proberen.

Op welke afdeling zou je willen werken?