Webshop conversie en traffic verhogen met een frisse kijk op de zaak

Werken SEA en SEO nog wel?

U merkt het misschien ook: de effecten van SEO en SEA nemen af. En de kosten lopen op. Toch wilt u uw webshop conversie en traffic laten stijgen. Een mooi uitdaging. Maar hoe pakt u dit aan? Zijn er nog andere manieren op resultaten te bereiken? Het antwoord is gelukkig ja!

Start met een webshop conversie en traffic verbeterplan

Webshop conversie verbeteren en het verhogen van traffic starten met gedegen inzicht. Cendris helpt u daarbij door heel praktisch te laten zien waar de kansen liggen. U krijgt inzicht in aankooppatronen, ordersamenstelling, klantenstroom en -ontwikkeling, herkomst en lifestyle van uw doelgroep, de effectiviteit van uw bestelproces en nog veel meer. Inzichten die dus veel verder gaan dan standaard SEO- en SEA-analyses. En die ook menig ‘buikgevoel’ doen verbazen.

Na een gedegen en verfrissende analyse, helpen we u graag op weg met een concreet verbeterplan. Praktisch en resultaatgericht.

Heeft u ook 98% kijkers en maar weinig kopers?

Dat kan beter! Verhogen van uw webshop conversie kan op vele manieren. Zelfs als niet 2% maar 2,5% zich voor uw nieuwsbrief opgeeft, contact met u opneemt of tot bestellen overgaat, dan hebt u voor uw conversiedoelstellingen al een groei van 25% te pakken!

Cendris helpt u resultaatgericht

Wilt u ook meer inzicht in uw succes en uw groeikansen? En een webshop conversie groei van 25% realiseren? Of de traffic naar uw site verhogen op een verfrissende wijze?  Maak dan kennis met de resultaatgerichte dienstverlening van Cendris en neem contact op met een van onze experts.

Meer weten?