FAQ

Algemeen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de bijbhorende tarieven, neem dan contact met ons op.

Ja, dat gaat eenvoudig met de subaccount module. Op verzoek kan deze worden aangevraagd bij Cendris en uw account zal uitgebreid worden. Dit is niet mogelijk voor test account.

Met een webservice kan een bedrijf direct vanuit zijn applicaties een dienst van Cendris aan spreken zonder dat er handmatige handelingen aan te pas komen. Met een webservice worden twee applicaties onder water met elkaar verbonden.

Op Wikipedia staat een heel goede uitleg wat onder een webservice precies kan worden verstaan, Kijk snel op http://en.wikipedia.org/wiki/Web_service.

 Bekijk het overzicht van de verschillende webservices van Cendris. Wilt u meer informatie over een betreffende  webservice, klik op meer info bij de betreffende webservice in het overzicht.

Wanneer u bent ingelogd als gebruiker kunt u via de link “verbruik” uw verbruik inzien. Er zijn meerdere selecties mogelijk waarmee u direct het verbruik van de door u gekozen webservice/periode kunt inzien. Ook kunt u het verbruik per maand als rapportage in PDF downloaden.

Het is mogelijk om een testaccount aan te vragen om onze webservices te testen. U kunt dan gratis 1 maand gebruik maken van één van onze webservices. Na 1 maand kunt u uw testaccount laten omzetten naar een definitieve account

Gelukkig maar 1! Zowel voor de website als de webservices heeft u aan maar 1 combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord voldoende.

Implementatie

Vanuit alle denkbare ontwikkelomgevingen is het mogelijk om de Cendris Webservices aan te spreken. Een implementatie gaat eenvoudiger als er gebruik wordt gemaakt van een SOAP Client voor de betreffende ontwikkelomgeving.

Na het ontvangen van een testaccount kan direct getest worden. Zie deze documentatie wat er mogelijk is en hoe een test eenvoudig kan lopen.

Alle web services van Cendris zijn beschikbaar volgens het protocol SOAP met de stijlen RPC/ENCODED en Document/Literal. Het transport vindt plaats over HTTP. Eerdere web services van Cendris maakten gebruik van XMLRPC. Deze interfaces blijven beschikbaar, maar worden niet meer gecommuniceerd.

Stel uw eigen vraag

Gebruik onderstaand contactformulier en één van onze medewerkers neemt
binnen 4 uur (op werkdagen) contact met u op.

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur
op 088 - 23 63 747.
  

Geef hier uw mening over deze site

  
 

Uw mening telt.

Wilt u zo vriendelijk zijn om een reactie achter te laten?
 Ja 
 Nee