ContactGegevens: actueel en correct

Waarom ContactGegevens?

  • Meer dan adressen: ook telefoon, e-mail, social media
  • Inhaakmomenten als verhuizing of geboorte
  • Met kwaliteitsgarantie

Zaken doen begint natuurlijk met luisteren en inzichten verwerven. Maar vervolgens wilt u natuurlijk mensen interesseren voor uw product of dienst. Dan moet u die echter wel weten te bereiken. Met ContactGegevens krijgt u snel en eenvoudig de beschikking over contactgegevens van potentiële klanten. Adressen, telefoonnummers, e-mailadressen, social media-nicknames, Cendris heeft ze of kan ze voor u regelen.
werwer

Breed scala aan selectiemogelijkheden B2C én B2B

Onze eigen databases zijn gevuld met 2,3 miljoen bedrijven en 7,3 miljoen consumenten. Contactgegevens die u kunt bellen of naar wie u een mailing kunt versturen. En waarop u kunt selecteren via tal van socio-demografische en lifestyle-kenmerken zoals welstandsklasse, opleiding, levensfase, type woning (huur of koop, bouwjaar, verkoopwaarde), maar ook op basis van belangrijke gebeurtenissen zoals verhuizing of geboorte. Tevens kunt u bij Cendris kiezen voor een burenselectie. Daarmee komt u snel in contact met potentiële klanten die wel heel erg vergelijkbaar zijn met uw eigen doelgroep: de buren van uw klanten!

Behalve contactgegevens van consumenten, beschikken we natuurlijk ook over B2B contactgegevens. Bij deze zakelijke contactgegevens kunt u selecteren op bijvoorbeeld locatiegegevens, bedrijfsgrootte, branche of rechtsvorm. Maar ook op criteria zoals een wagenparkindicator, het feit of een bedrijf groeit of krimpt, het aantal geautomatiseerde werkplekken en of er een beslisser op bepaalde verantwoordelijkheidsgebieden werkzaam is (zoals marketing, sales, inkoop, enzovoort). En nog heel veel meer.

Meer omzet, beter inspelen op de behoeften van uw doelgroep

Met nieuwe actuele en correcte klantgegevens kunt u effectief in contact treden met uw doelgroep, bijvoorbeeld via mailings of telemarketing. Met meer consumenten of bedrijven die potentieel geïnteresseerd zijn in uw product of dienst, verhoogt u de kans op meer omzet. Maar uiteraard kunt u de contactgegevens ook inzetten voor marktonderzoek. Zo slaat u twee vliegen in één klap: én u creëert waardevolle contactmomenten met uw doelgroep én u kunt de behoeften van uw doelgroep peilen, zodat u daar weer opnieuw ‘haakjes’ vindt voor vervolgcommunicatie en nieuwe kansen.

Bereik uw doelgroep met ons doelgroepadvies

Hebt u meer nodig dan contactgegevens alleen? We geven u graag advies over de manieren waarop u effectief uw doelgroep bereikt: op welk moment, met welke boodschap en via welk kanaal. Onze experts begeleiden u daar graag in.

Zelf aan de slag kan ook

Snel zelf uw eigen selecties maken kan natuurlijk ook. In de DoelgroepShop kunt u selecteren op een beperkt aantal kenmerken: leeftijd, geslacht, inkomen, opleiding, levensfase en type woning. En voor B2B campagnes op branche, bedrijfsgrootte, aantal geautomatiseerde werkplekken en rechtsvorm. Zo kunt u alvast kennismaken met de reikwijdte van de contactgegevens van Cendris.

Kwaliteit gegarandeerd

Kiest u voor Cendris, dan kiest u voor kwaliteit. Alle bestanden van Cendris worden continue onderhouden en gecontroleerd. Op die manier bent u verzekerd van de meest actuele, correcte, complete en unieke contactgegevens van Nederland. Sterker nog: Cendris biedt u kwaliteitsgarantie. Krijgt u bijvoorbeeld op een mailing toch retouren? Dan bieden wij u daar een vergoeding voor.

Contact met heel Nederland via één adres

Cendris beschikt over de grootste en best onderhouden databanken van ons land. Wij kennen héél Nederland, zakelijk en particulier. Als marktleider op datagebied hebben wij natuurlijk heel veel data zelf in huis. Maar niet alles. In  Nederland zijn immers meer dan 500 commerciële databases beschikbaar. Als officieel listbroker helpen wij u echter ook als wij de door u gewenste contactgegevens niet zelf in huis hebben. Als u op zoek bent naar iets bijzonders bijvoorbeeld. Wij kennen de markt goed en hebben toegang tot alle beschikbare commerciële bestanden in de Nederland. Wij ontzorgen u bij de zoektocht naar de beste datapartner in uw situatie en regelen desgewenst voor u de inkoop.

Meteen met nieuwe contactgegevens aan de slag?

Maak een afspraak met een van onze experts voor een uitgebreid doelgroepadvies. Of maak meteen zelf uw eerste selectie in de DoelgroepShop!

Andere producten in Prospect Data: nieuwe klanten (prospects) beter bereiken

Meer weten?