Prospect Data: nieuwe klanten (prospects) beter bereiken

Effectief prospects werven

Door selectief te putten uit de grootste klantendatabases van Nederland, vindt u de juiste prospects. Voor meer conversie en minder verspilling in uw wervingscampagne.

Kent u de prospects die in uw plaatje passen?

Een logische weg naar meer omzet is meer klanten. Uw doelgroep hebt u goed voor ogen, maar waar vindt u de prospects die in het plaatje passen? En hoe benadert u die vervolgens effectief? Want aan meer omzet hebt u weinig als daar hoge acquisitiekosten tegenover staan, bijvoorbeeld door nutteloze telefoontjes, mailings naar de verkeerde adressen of folders die in de verkeerde verspreidingsgebieden worden gedistribueerd.

Het belang van kennis over uw prospects

Hoe meer u weet van uw toekomstige klanten, des te meer kans dat u hen over de streep kunt trekken. Met de juiste gegevens over uw prospects kunt u segmentaties aanbrengen in uw doelgroep, zodat u alleen hen gerichte aanbiedingen kunt doen. Het scheelt ook in uw B2B-verkoopinspanningen. Met de juiste ingang vermindert u de frustratie bij uw salesmensen en vergroot u het succes van uw acquisitie.

Meer conversie, minder verspilling

Als u alleen de juiste prospects effectief benadert, via een doeltreffende mediamix, verhoogt u het succes van uw wervingscampagne. Door potentiële klanten gericht te benaderen, voorkomt u verspilling, overbodige werkzaamheden, retouren en niet te vergeten ergernis bij prospects die mogelijk wel in een ander aanbod van u geïnteresseerd zijn.

Resultaat met kwaliteitsgarantie

Als marktleider in datakwaliteit kunnen we u alles vertellen over kanalen en doelgroepen. Als geen ander kunnen we u daarom begeleiden in het hele traject van doelgroepselectie tot campagneontwikkeling en -uitvoering. Het wordt ook moeilijk om een andere partij in Nederland te vinden die de beschikking heeft over zo veel contactgegevens van bedrijven en consumenten: 2,3 miljoen actieve bedrijven en 7,3 miljoen consumenten, allemaal nauwgezet tesegmenteren langs een lange lijst van kenmerken. Juist daarom bieden we u een kwaliteitsgarantie. Krijgt u op een mailing toch retouren? Dan bieden we u daarvoor een vergoeding.

Contactgegevens voor alle kanalen

Welke kanalen u ook kiest voor uw wervingscampagne, Cendris beschikt over actuele en juiste contactgegevens voor direct mail, telemarketing, e-mailings, huis-aan-huis en social media. Bovendien houden wij ons strikt aan de eisen van de complexe Nederlandse privacywetgeving. Zo krijgt u alleen contactgegevens van mensen die voor wervingsacties mogen worden benaderd. En hebben we sommige gegevens toch niet in huis? Door onze contacten met vele andere leveranciers van contactgegevens krijgt u altijd de gegevens die u nodig hebt.

Ook prospects effectief benaderen?

Als u op een effectieve manier meer klanten wilt, kunnen we u op verschillende manieren helpen:

  • ContactGegevens: bereik uw doelgroep met altijd actuele en correcte contactgegevens. Daarbij bieden we vele selectiemogelijkheden.
  • FolderPlan: uw huis-aan-huis-reclame in de juiste brievenbus, voor hogere respons, lagere druk- en verspreidkosten en vooral meer kans op conversie.

Meer weten?