HR

Waarom werken bij HR

Vanzelfsprekend staat bij geen enkel team de mens zo centraal als bij team HR. Wij staan voor een gezond bedrijf waar onze collega's met plezier elke dag komen werken en waar ze zich begrepen en gewaardeerd voelen. Bij ons draait het om het faciliteren van onze collega's; zorgen dat zij volledig gefocust en met overgave hun werk kunnen doen en onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden onze medewerkers gezond, vrolijk en warm door constant te kijken naar trends op het gebied van verzuim en verloop. Hoe kunnen we voorkomen dat medewerkers zich ziekmelden? Wat kunnen wij bijdragen om ze snel weer op de been te krijgen? Waarom kiest een collega ervoor bij ons te komen werken of waarom verlaat hij ons juist? Dat zijn essentiële onderwerpen voor ons.

"Wij staan voor een gezond bedrijf waar onze collega's met plezier elke dag komen werken"

Hierbij hebben we nauw contact met collega's van Recruitment en Training & Opleiding maar ook met teamleiders, die natuurlijk midden in de operatie staan en weten hoe onze medewerkers zich écht voelen. Op individueel niveau ondersteunen we collega's bij meer persoonlijke zaken. Ook houden wij ons veel bezig met ontwikkeling van onze medewerkers. Het inrichten van en toezien op de evaluatiecyclus is hier het meest concrete voorbeeld van. Dankzij een proces met vaste meetmomenten brengen we in kaart waar iemand staat en op welke vlakken er nog potentie tot groei is.

Je nieuwe collega's?

Yvette van der Werf

Vanuit mijn rol binnen de afdeling HRM advies heb ik de kans om dicht bij nieuwe ontwikkelingen te staan, mee te denken en ze uit te dragen. We hebben ontzettend betrokken medewerkers en zetten iedereen in op talent, zodat ze in hun kracht werken. Dat geeft je energie! Ik wil graag meedenken met de organisatie en ik krijg die kans ook. Cendris staat voor een open cultuur waarbij alle ideeën welkom zijn. Voor mij staat vanzelfsprekend de mens centraal in de organisatie, en ons mission statement ondersteunt deze gedachte. Cendris is een mensenbedrijf, en dat laten we iedereen ervaren. Aandacht geven aan mensen geeft uiteindelijk altijd een positief resultaat!

Jeannet van Heuven

Ik ben constant bezig met het bewaren van de balans tussen mens en organisatie. Bij het denken aan het belang van het bedrijf staat de mens altijd centraal. Dit doe ik niet alleen vanaf een afstand. Ik ben zelf ook gewoon een medewerker en collega. Ik probeer dingen altijd te benaderen door strategisch en out of the box te denken. Ik kijk graag om me heen naar dingen die me opvallen. Wat speelt er in de wereld, in het nieuws, in het werkveld? Dit pas ik vervolgens toe op de mensen waar ik mee werk.