Over Cendris

Uw klant dichterbij voor meer resultaat

Als experts van Cendris werken wij vanuit één passie: communiceren op een manier die leidt tot meer resultaat. Dat doen we door u in staat te stellen uw klanten en prospects beter te leren kennen. Door ze actiever te betrekken bij uw product, dienst, merk of organisatie. Met als doel u dichter bij uw klant te brengen. En uw klant dichter bij u.

Samen vérder in resultaatgerichte communicatie

Om écht resultaatgerichte communicatie te bereiken, verdiepen wij ons altijd in de vraag achter de vraag. Samen met u maken wij een scherpe analyse van uw uitdagingen en vertalen deze naar directe, effectieve oplossingen. Samen realiseren we het resultaat. Van het leveren van contactgegevens, het managen van uw data tot en met het opzetten van klantcontactstrategieën. En van het verschaffen van verhelderende communicatie inzichten tot het managen en zelfs compleet uit handen nemen van uw campagnes. Onze jarenlange ervaring, expertise en externe partnernetwerk vormen de solide basis om uw resultaatgerichte communicatie te realiseren. Niet voor niets weet 80 procent van de top 500 van bedrijven onze diensten al jaren op waarde te schatten.

De experts van Cendris brengen uw klant dichterbij door

Resultaatgerichte communicatie:

  • Meer kennis en inzichten om resultaatgerichter te kunnen communiceren
  • Ondersteuning bij de regie en realisatie van uw communicatieprojecten en campagnes

Doelgerichte data:

  • Structurele beoordeling en management van uw datagerichte systemen, processen, mensen en middelen
  • Prospects resultaatgerichter bereiken via verschillende kanalen zoals direct mail, huis-aan-huis, telefonisch, e-mail en social media communicatie
  • Optimalisatie van uw data, om uw bestaande klanten beter te bereiken

Om zo te komen tot een hogere conversie en meer loyaliteit, tegen lagere kosten.

Gezamenlijk en verantwoordelijk

Als onderdeel van PostNL zijn wij ons zeer bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo hebben wij een actieve rol in de totstandkoming van nieuwe wet- en regelgeving gericht op de bescherming van de privacy van zowel consumenten als bedrijven.

Meer weten?