Cardatapool.com en Cendris gaan samenwerken

Cardatapool.com en Cendris gaan samenwerken

De onlangs gestarte automotive leads- en dataspecialist Cardatapool.com en Cendris gaan een partnership aan op het gebied van voertuig- en consumentendata. Cardatapool verkoopt en levert kwalitatieve data en leads ten behoeve van behoud en werving van klanten in de automotive en andere branches zoals uitgeverijen, gas- en oliemaatschappijen en verzekeringsmaatschappijen. Cendris dient enerzijds als verkoopkanaal, anderzijds verrijkt en valideert de communicatiespecialist de data.

Cardatapool.com en Cendris gaan samenwerken

Adressen van voertuigbezitters

Door inzet van verschillende databronnen, analysetools en voorspelmodellen is Cardatapool in staat om hoogwaardige consumentendata te leveren voor proefritten, auto-inruil, autoverkoop, APK en klantwerving en -behoudcampagnes. Postadressen kunnen worden voorzien van voertuigspecificaties, socio-demografische en andere relevante extra kenmerken voor optimale conversie en doelgroepbereik. Cardatapool kan potentiële klanten voorzien van adressen van zowel voor 2007 als na 2007* . In totaal heeft de dataspecialist ruim zes miljoen adressen in haar bestand. In de loop van 2015 zal Cardatapool ook opt-in emailadressen beschikbaar stellen voor emailcampagnes en leadgeneratie opstarten.

Cardatapool.com en Cendris gaan samenwerken

Hoogwaardige kwaliteit

Cendris voegt aan de adressen extra databasekenmerken toe waardoor er op verschillende criteria naar prospects kan worden gezocht. Bovendien wordt de Cendris referentiedatabase gebruikt voor de meest up-to-date NAW gegevens. Tevens kunnen telefoonnummers voor telemarketingactiviteiten worden toegevoegd (uiteraard conform regelgeving Bel-me-niet Register). De samenwerking tussen Cardatapool en Cendris garandeert hoogwaardige kwaliteit en up-to-date consumentenadressen, voorzien van een wettelijke opt-in.

Cardatapool Adresselector

Klanten kunnen direct APK- of NAW-selecties voor marketingdoeleinden maken met de Cardatapool Adresselector. In enkele eenvoudige stappen kan de klant een selectie aanmaken, tellingen uitvoeren en direct bestellen. Met een druk op de knop is het adressenbestand beschikbaar.

FotoSamenwerkingCarpoolData

Tim Koopmans, directeur Cardatapool.com: “Cardatapool is samen met Cendris in staat kwalitatief hoogwaardige data te leveren voor de automotive en andere branches en geeft de markt daarmee een heel nieuwe impuls.”

Jan Hendrik Fleury, director Datamanagement Cendris: “Na uitvoerig testen blijken de Cendris verhuisinformatie en kenmerken een onmisbare toegevoegde waarde te bieden waardoor Cardatapool haar klanten een onderscheidende oplossing kan bieden.” 

*Tot begin 2007 was het wettelijk toegestaan om gegevens van de RDW, waarbij NAW-gegevens aan het kenteken waren gekoppeld, voor commerciële doeleinden te gebruiken. Als gevolg van een wetswijziging mag de RDW vanaf maart 2007 de data niet meer op deze wijze leveren. Cardatapool.com is in staat gebleken via analytische voorspelmodellen met een hoge mate van waarschijnlijkheid de kentekengegevens ‘te koppelen’ aan de NAW-gegevens.

Over Cardatapool en Cendris

Cardatapool – automotive leads en dataspecialist

Cardatapool.com is officieel met ingang van januari 2015 gestart en levert kwalitatieve data en leads ten behoeve van behoud en werving van klanten in de automotive en andere branches. Door inzet van verschillende bronnen, leveranciers, analysetools en voorspelmodellen kan Cardatapool hoogwaardige bedrijven- en consumentendata (ook ná 2007) leveren voor campagnes.

Cardatapool geeft per adres een betrouwbaarheidsindicatie af. Hiermee krijgt de klant de mogelijkheid zelf te bepalen welke betrouwbaarheidsniveaus hij/zij wenst van de data en leads. De kans op een beter rendement van de marketinginspanningen kan hiermee aanzienlijk worden vergroot. Meer informatie over Cardatapool kunt u vinden op www.cardatapool.com.

Cendris – resultaatgerichte communicatie

Cendris helpt u communiceren op een manier die leidt tot meer resultaat. In nauwe samenwerking met u brengen wij uw klant dichterbij. Door uw klanten en prospects nóg beter te leren kennen en ze actiever te betrekken bij uw product, dienst, merk of bedrijf. Op basis van scherpe analyses vertalen wij uw uitdagingen naar directe, effectieve oplossingen om resultaatgerichte communicatie te realiseren. Van het leveren en managen van uw data tot volledige klantcontactstrategieën. Van verhelderende communicatie-inzichten tot het compleet uit handen nemen van uw campagnes. Met onze ervaring, expertise en partnernetwerk als solide basis. Als onderdeel van PostNL zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld op het gebied van privacy. Meer informatie over Cendris kunt u vinden op http://www.cendris.com.

Meer weten?

Neem contact op met Jan Hendrik Fleury, Director Cendris Datamanagement, via JanHendrik.Fleury@cendris.com of 06 – 434 882 08.

Reacties
  1. 01 12 2015

    beste Bram,Elke klasse en stkrtee is mogelijk en wordt naar de wensen van de klant gemaakt. We werken altijd met gecertificeerde beton die hoogwaardig constructief is. Dit is vaak ook in het werk te bepalen, ondergrond van het terras speel daar ook een grote rol in.Meest voorkomende soorten C20/ 25 xc3 of een C28/ 35

Voeg een reactie toe

Meer weten?