Lokale marketing: regionaal relevant én toch behapbaar

Specifiek per regio communiceren

Een Fries is écht anders dan een Zeeuw. En als u uw boodschap zo goed mogelijk laat aansluiten op uw doelgroepen, dan is de kans op succes natuurlijk het grootst. Het liefst wilt u zo relevant en persoonlijk mogelijk communiceren. Enerzijds om de attentiewaarde van uw boodschap te verhogen. Anderzijds om uw conversie te optimaliseren. Maar hoe krijgt u die lokale marketing voor elkaar, zonder dat de kosten uit de hand lopen? En hoe regelt u dat allemaal organisatorisch? Vooral als u ook nog verschillende communicatiekanalen wilt inzetten.

  • Dus u wilt regionaal of zelfs lokaal gepersonaliseerd communiceren?
  • Zonder rompslomp en mogelijke fouten die het gevolg kunnen zijn van verregaande differentiatie in visuals en tekstvariabelen?
  • Zonder extra personeel voor al het regelwerk?

Laat het over aan de specialist in lokale marketing

Cendris is de specialist in lokale marketing die u alle zorgen uit handen neemt. Wij kunnen naadloos en zonder stress lokaal voor u communiceren. Ook al het gaat om duizenden verschillende uitingen via kanalen als e-mail, direct mail, telefoon, persoonlijke landingspagina’s en social media. Onze campagnemanagers zijn gewend om de regie te voeren over dergelijke complexe programma’s. En zij worden ondersteund door systemen die processen waar mogelijk automatiseren, met als doel menselijke fouten uitsluiten. Van de start van een campagne tot en met de opvang en verwerking van respons staan we voor u klaar.

Altijd realtime overzicht en inzicht

Toch houdt u altijd de handen aan het stuur. U blijft altijd online en real-time op de hoogte van de voortgang van uw lokale marketing campagnes en kunt zo nodig bijsturen: meer gas geven in succesvolle regio’s, scherper de bochten aansturen in regio’s waar u achterloopt. Daarin staan we u graag met raad en daad bij. Bovendien helpen we u aan meer kennis over lokale markten. Waar zitten uw klanten? Wie zijn uw prospects? Wat vinden ze belangrijk? Zo kunt u met uw lokale marketing nog gerichter inspelen op behoeften die uniek zijn voor de regio.

Cendris helpt u resultaatgericht

Wilt u ook effectief en efficiënt communiceren met de regio? Maak dan kennis met de resultaatgerichte dienstverlening van Cendris. Neem contact op met een van onze experts.

Meer weten?