Meer winst door voorspellen klantgedrag

Klantgedrag van morgen

Weet u alles over uw klanten en markten? Ja, natuurlijk. Maar weet u ook wat uw klanten morgen doen? Of volgende maand? Bedrijven die het gedrag van hun klanten kunnen voorspellen, doen het op alle vlakken beter.
  • Dus u wilt uw klanten behouden?
  • Op kosten besparen of fraude reduceren?
  • Uw personeelsinzet beter plannen en uw productiviteit verbeteren?
  • Meer omzet genereren en hogere winsten behalen?

Voorspel churn, koopintentie, respons- en fraudegedrag, piekbelasting en nog veel meer

Cendris helpt u graag als u actief aan de slag wilt met het voorspellen van klantgedrag. We kunnen u bijstaan met tal van analyses en modellen over responsgedrag. En ook brengen wij graag voor u in kaart wie potentiële weglopers zijn (churnvoorspelling) en waar de hoogste koop-, upsell- of cross-sell potentie zit. Ook kunnen we u helpen met het voorspellen van de kredietwaardigheid van klanten of de personeelscapaciteit die u tijdens piek- en dalmomenten nodig hebt.

Ook voor online behavioral targeting

Ook online bieden voorspellingsmodellen veel toegevoegde waarde. In webwinkels willen kijkers bijvoorbeeld vooral snel hun weg in uw winkel kunnen vinden, terwijl kopers vaak veel meer in aanbiedingen geïnteresseerd zijn. Door modellering van online klantgedrag kun je herkennen wanneer een bezoeker komt kopen en wanneer hij komt kijken. Met deze inzichten kun je je benadering per bezoeker aanpassen. Een geavanceerde vorm van behavioral targeting.

De voorspellende kracht van Big Data

Veel data hebt u al in eigen huis, maar de voorspellende kracht van onze modellen en analyses wordt nog sterker met een aanvulling van data uit de markt en de trends in social media. Wij weten welke big data in Nederland verkrijgbaar is en kunnen het voor u ontsluiten. Of het nu gaat om commerciële data, open data of social media data.

Cendris helpt u resultaatgericht

Wilt u ook uw concurrenten letterlijk een stap voor zijn? Door bijvoorbeeld uw churnpercentage met 30% te verlagen? Of u respons met een vergelijkbaar percentage verhogen? Maak dan kennis met de resultaatgerichte dienstverlening van Cendris en krijg meer zicht op klantgedrag van morgen.

Andere thema's

Wat is uw uitdaging? Nieuwe doelgroepen bereiken? Geïnteresseerde kopers sneller over de streep trekken? De loyaliteit van uw klanten versterken?

Meer weten?