VerhuisInformatie: een verhuizing is een ideaal contactmoment

Waarom VerhuisInformatie?

  • Meer conversie en minder retouren dankzij actueel klantenbestand
  • Inspelen op verhuizing als aanleiding om klanten een nieuw aanbod te doen
  • Terugwinnen van klanten die u uit het oog bent verloren

Verhuizen: altijd een mooi aanknopingspunt

Een mooiere inhaker dan een verhuizing is er bijna niet. Een nieuw huis of een nieuwe bedrijfslocatie biedt tal van aanknopingspunten voor het opnieuw aanhalen of versterken van de relatie met uw klant. Bovendien draagt een actueel klantenbestand met altijd de juiste adressen bij aan doelgerichte marketing met hogere conversie en minder verspilling. Daarom helpt Cendris u graag met actuele verhuisinformatie.

Correcte adressen en nuttige marketingleads

Via VerhuisInformatie kunt u verouderde consumentengegevens corrigeren of actualiseren. Dat doen we door uw klantenbestand te vergelijken met de grootste consumentendatabase van Nederland. Als het mogelijk is, leveren we u bij elke fout meteen de juiste adressen erbij. Ook kunnen we u adressen leveren van verhuizende consumenten. Dat kan op elke frequentie die u maar wilt: van dagelijks tot één keer per maand. Heeft u vooral zakelijke klanten? Dan kunnen we u leads aandragen van bedrijven met verhuisplannen. Die kunt u afnemen in de vorm van een abonnement. U krijgt bovendien méér dan alleen de NAW-gegevens. We leveren er ook de naam bij van de eindverantwoordelijke en die van de verhuiscoördinator, de geplande verhuisdatum, de branche en het aantal werknemers.

Een verhuizing biedt verkoopkansen en besparingsmogelijkheden

Een verhuizing is een waardevolle aanleiding om klanten op een gepast moment een nieuw aanbod te doen of om weer in contact te komen met klanten die u uit het oog bent geraakt. Rondom verhuizingen worden veel aankoopbeslissingen genomen. En is een verhuizing een geëigend moment om contracten (zoals de energienota of het telefoonabonnement) onder de loep te nemen. Ook verhuizende bedrijven hebben veel te regelen: niet alleen zullen ze behoefte hebben aan nieuwe producten en diensten, mogelijk worden ook leverancierscontracten herzien. En uiteraard draagt een schoon adressenbestand bij tot meer respons op uw marketingacties: u bespaart u op drukkosten, porti en retouren.

Dichter bij de bron kan niet

Als dochter van PostNL zitten we dicht op het vuur: we zijn zeer snel op de hoogte van verhuizende consumenten die voor het overgrote deel het Verhuisbericht van PostNL invullen. Zakelijk benadert Cendris regelmatig de 100.000 grootste organisaties van Nederland. Daardoor weten we welke bedrijven binnen drie maanden tot twee jaar verhuisplannen hebben. Elk jaar zijn dat zo’n 4000 bedrijven.

Meteen inspelen op verhuizingen?

Maak een afspraak met een van onze accountmanagers. Die vertelt u graag meer over de mogelijkheden om meer te doen met verhuizende consumenten en bedrijven.

Andere producten in Klant Data: een correct klantenbestand is de basis voor goede communciatie

Vermoedt u dat uw klantendata verouderd of vervuild is? Met de BestandScan kunt u de betrouwbaarheid van uw klantenbestand laten controleren.
AdresXpress is een webservice om adressen bij invoer te controleren en te corrigeren. De webservice kan geïmplementeerd worden achter elk software pakket of achter elke website via een online verbinding. U bent er zeker van dat uw catalogus of bestelling op het juiste adres aankomt.
Uw CRM database is de basis van uw succes. U koppelt uw CRM database via een applicatie aan de meeste complete B2B database van Nederland en u houdt u uw contactgegevens op orde en actueel.
Komen sommige leveringen niet bij uw klanten aan? Krijgt u de verkeerde mensen aan de lijn? Misschien komt dat doordat de bedrijfsgegevens in uw klantenbestand zijn vervuild door foutieve of dubbele invoer. Met de BedrijfsCheck kunt u meteen online de gegevens checken van elk bedrijf in Nederland. Snel, direct en automatisch.
Wat is de kwaliteit van uw klantgegevens? Alleen met de beste data kunt u een voorsprong op uw concurrentie nemen en meer omzet maken tegen lagere marketingkosten.
De Nederlandse postcode is een krachtig geografisch ordeningsmiddel. Elke combinatie van postcode en huisnummer is uniek in Nederland en maakt een snelle invoer van adressen mogelijk. Jaarlijks wijzigen er circa 300.000 adressen. Met een abonnement blijft u up-to-date.

Meer weten?