PostcodeInformatie: via de postcode altijd het juiste adres in elke applicatie

Waarom PostcodeInformatie?

  • Altijd het juiste adres bij de juiste postcode
  • Invoer gaat in elk systeem snel en eenvoudig, ook door uw klanten
  • Ideaal voor onderhoud van uw adressenbestand, minder postretouren

Direct alle postcode wijzigingen tot uw beschikking

De Nederlandse postcode is een krachtig geografisch ordeningsmiddel. Elke combinatie van postcode en huisnummer is uniek in Nederland en maakt een snelle invoer van adressen mogelijk. Maar wist u dat er jaarlijks zo’n 300.000 mutaties zijn? Met een abonnement op de PostcodeInformatie van Cendris houdt u alle veranderingen eenvoudig bij. En dat is niet alleen handig voor een snelle en geruisloze data entry. Ook voor bijvoorbeeld het standaardiseren en uniformeren van uw klantgegevens komt onze Postcodetabel van pas.

Op basis van de postcodetabellen van Cendris

Met de postcodetabellen van Cendris beschikt u over de officiële postcodes van PostNL. Dichter bij de bron kan niet. Deze compacte, handzame tabellen zijn eenvoudig te integreren in elk systeem en elke applicatie. Zo kunnen u en uw klanten snel en foutloos adressen invoeren en op postcode zoeken. We bieden onze postcodedata in verschillende schrijfwijzen (PostNL-notatie, NEN 5825 en de officiële schrijfwijze) en op reeks- of huisnummerniveau. Werkt u regionaal? Dan is een deelbestand van enkele postcodegebieden waarschijnlijk voldoende. Doorgaans werken mutatiebestanden het makkelijkste als u snel wijzigingen wilt doorvoeren. Kan uw software geen mutaties verwerken? Dan leveren we u een compleet bestand met de actuele situatie. De informatie staat voor u klaar in een gebruiksvriendelijke downloadomgeving.

Ideaal voor adressenonderhoud, minder kans op retouren

Onze Postcodetabel is een ideaal hulpmiddel voor het onderhoud van uw klantenbestand. U kunt er snel en eenvoudig al uw adressen in uw database mee standaardiseren en uniformeren. Een correct en actueel adressenbestand draagt bovendien bij aan minder retouren op uw postzendingen en een beter bereik van uw doelgroep. Ook bent u minder tijd kwijt aan handmatige herstelacties.

Ook voor plaats- en afstandsbepaling en samenhang tussen gebieden

Er zijn nog meer handige toepassingen van onze postcodedata. Wilt u vestigingen weergeven op de kaart, in uw software of in Google Maps? Of de dichtstbijzijnde vestiging berekenen op basis van postcode? Dat kan met onze coördinaten- en afstandeninformatie. Ook deze informatie is makkelijk te integreren in software, te gebruiken voor bijvoorbeeld routeplanning, ten behoeve van vergoedingen woon werkverkeer of bijvoorbeeld reiskostendeclaraties. Daarnaast kunt u onze informatie over postcodegebieden gebruiken om er rayons of vestigingen aan toe te wijzen.

Specialist in postcode informatie

Cendris is als dochter van PostNL de specialist in postcodedata. PostNL houdt scherp toezicht op de landelijke uniformiteit van het postcodesysteem. Onze postcode informatie is daarmee dé referentie voor adressen in Nederland. Niet voor niets maken toonaangevende banken, verzekeraars, overheden, telecombedrijven en non-profit-organisaties gebruik van onze oplossingen.

Ook meteen aan de slag met postcodedata?

Neem contact met ons op om meer te horen over onze adresmanagement oplossingen. Of ga naar onze PostcodeShop om meer te weten te komen over de mogelijkheden of om eenvoudig een offerte aan te vragen.

Andere producten in Klant Data: een correct klantenbestand is de basis voor goede communciatie

Een mooiere inhaker dan een verhuizing is er bijna niet. Een nieuw huis of een nieuwe bedrijfslocatie biedt tal van aanknopingspunten voor het opnieuw aanhalen of versterken van de relatie met uw klant. Bovendien draagt een actueel klantenbestand met altijd de juiste adressen bij aan doelgerichte marketing met hogere conversie en minder verspilling.
Vermoedt u dat uw klantendata verouderd of vervuild is? Met de BestandScan kunt u de betrouwbaarheid van uw klantenbestand laten controleren.
AdresXpress is een webservice om adressen bij invoer te controleren en te corrigeren. De webservice kan geïmplementeerd worden achter elk software pakket of achter elke website via een online verbinding. U bent er zeker van dat uw catalogus of bestelling op het juiste adres aankomt.
Uw CRM database is de basis van uw succes. U koppelt uw CRM database via een applicatie aan de meeste complete B2B database van Nederland en u houdt u uw contactgegevens op orde en actueel.
Komen sommige leveringen niet bij uw klanten aan? Krijgt u de verkeerde mensen aan de lijn? Misschien komt dat doordat de bedrijfsgegevens in uw klantenbestand zijn vervuild door foutieve of dubbele invoer. Met de BedrijfsCheck kunt u meteen online de gegevens checken van elk bedrijf in Nederland. Snel, direct en automatisch.
Wat is de kwaliteit van uw klantgegevens? Alleen met de beste data kunt u een voorsprong op uw concurrentie nemen en meer omzet maken tegen lagere marketingkosten.

Meer weten?