BusinessView, schakel naar inzicht en groei

Waarom BusinessView?

  • Haarscherpe analyses van kansrijke prospects
  • Automatische updates van klantgegevens
  • Efficiënter onderhoud van uw database

Uw CRM database is de basis van uw succes. Cendris biedt u de mogelijkheid om uw klantenbestand te structureren, analyseren, verrijken en schonen. U koppelt uw CRM database via een applicatie aan de meeste complete B2B database van Nederland en u houdt u uw contactgegevens op orde en actueel. U heeft geen dubbele opvoer meer en kunt met één druk op de knop gegevens invoeren en soortgelijke prospects vinden. De contactgegevens zijn direct beschikbaar.

U heeft daardoor een sterk verbeterd klantbeeld en verkrijgt inzicht in de marktpotentie. Zo behaalt u meer succes dan de concurrentie. Hoe meer u weet, hoe succesvoller uw campagnes.

Voor iedereen die het maximale uit zijn CRM systeem wil halen, is BusinessView de ultieme oplossing.
woeirjwioejrowe

Sponsor van Salesforce Customer Company Tour

BusinessView stond ook in de schijnwerpers op het event van Salesforce, 18 juni j.l. Met nieuwsgierige blikken van deelnemers en interessante vragen van standbezoekers, gaf Cendris tijdens dit event een debutpresentatie over deze mooie CRM oplossing.

'Dit is de toekomst van CRM'
Wouter Hollander

Andere producten in Klant Data: een correct klantenbestand is de basis voor goede communciatie

Een mooiere inhaker dan een verhuizing is er bijna niet. Een nieuw huis of een nieuwe bedrijfslocatie biedt tal van aanknopingspunten voor het opnieuw aanhalen of versterken van de relatie met uw klant. Bovendien draagt een actueel klantenbestand met altijd de juiste adressen bij aan doelgerichte marketing met hogere conversie en minder verspilling.
Vermoedt u dat uw klantendata verouderd of vervuild is? Met de BestandScan kunt u de betrouwbaarheid van uw klantenbestand laten controleren.
AdresXpress is een webservice om adressen bij invoer te controleren en te corrigeren. De webservice kan geïmplementeerd worden achter elk software pakket of achter elke website via een online verbinding. U bent er zeker van dat uw catalogus of bestelling op het juiste adres aankomt.
Komen sommige leveringen niet bij uw klanten aan? Krijgt u de verkeerde mensen aan de lijn? Misschien komt dat doordat de bedrijfsgegevens in uw klantenbestand zijn vervuild door foutieve of dubbele invoer. Met de BedrijfsCheck kunt u meteen online de gegevens checken van elk bedrijf in Nederland. Snel, direct en automatisch.
Wat is de kwaliteit van uw klantgegevens? Alleen met de beste data kunt u een voorsprong op uw concurrentie nemen en meer omzet maken tegen lagere marketingkosten.
De Nederlandse postcode is een krachtig geografisch ordeningsmiddel. Elke combinatie van postcode en huisnummer is uniek in Nederland en maakt een snelle invoer van adressen mogelijk. Jaarlijks wijzigen er circa 300.000 adressen. Met een abonnement blijft u up-to-date.

Meer weten?