BedrijfsCheck: binnen 1 seconde gecontroleerde bedrijfsgegevens

Waarom de BedrijfsCheck?

  • Razendsnel en foutloos de juiste bedrijfsgegevens dankzij onlineverbinding
  • Extra gemak voor online-klant van uw B2B-webshop
  • Uw gegevens aanvullen met andere nuttige bedrijfsinformatie

Bedrijven checken makkelijker dan ooit

Komen sommige leveringen niet bij uw klanten aan? Krijgt u de verkeerde mensen aan de lijn? Misschien komt dat doordat de bedrijfsgegevens in uw klantenbestand zijn vervuild door foutieve of dubbele invoer. Met BedrijfsCheck kunt u meteen online de gegevens checken van elk bedrijf in Nederland. Snel, direct en automatisch.

Controle op bedrijfsgegevens via directe onlineverbinding

Met BedrijfsCheck beschikt u binnen één seconde over de juiste gegevens van elk bedrijf in Nederland. U kunt rechtstreeks zoeken op bedrijfsnaam of KvK-nummer. De basisinformatie (adres en telefoonnummer) verschijnt dan meteen in beeld.

 

BedrijfsCheck: binnen 1 seconde gecontroleerde bedrijfsgegevens

Ook handig voor contactformulieren in webshops

De BedrijfsCheck is ook handig als u een B2B-webshop beheert: dan kunnen klanten hun gegevens snel, makkelijk en foutloos laten aanvullen. Het ingeven van de bedrijfsnaam is voldoende

Gericht vervuiling in uw klantenbestand bestrijden

Dankzij deze realtime-controle kunt u de vervuiling in uw klantenbestand gericht bestrijden. U maakt een einde aan niet-bestaande combinaties van postcode, huisnummer en bedrijfsnaam. Ook corrigeert u verkeerd gespelde bedrijfsnamen en adressen en controleert u op surseance en faillissement. Wilt u dat wij uw hele klantenbestand volledig checken? Overweeg dan onze BestandsScan. Daarmee krijgt u in één keer zicht op alle vervuiling in uw database. Hebt u ook consumenten in uw klantenbestand? Kijk dan bij AdresCheck.

Uw bestand verrijken met extra informatie

Als u toch al verbinding legt met BedrijfsCheck, kan het interessant zijn om meteen allerlei andere nuttige bedrijfsinformatie uit onze database toe te voegen aan uw klantenbestand. Denk daarbij aan branche-informatie, werknemeraantallen, namen van contactpersonen en allerlei andere bedrijfskenmerken. De BedrijfsCheck is eenvoudig te koppelen met uw CRM-systeem.

Gebaseerd op beste zakelijke adressenbestand van Nederland

De gegevenscontrole van de BedrijfsCheck is gebaseerd op het zeer complete en actuele Nationaal Zakelijk Bestand (NZB), met daarin de gegevens van 2,3 miljoen actieve bedrijven in Nederland. Dit bestand krijgt wekelijks een update. Daardoor zijn de adressen 27% actueler dan bij de KvK. Verder beschikt het NZB over allerlei aanvullende informatie – van telefoonnummers tot namen van beslissers en contactpersonen – waarmee u uw klantenbestand kunt verrijken.

Meteen aan de slag met bedrijfsgegevens checken?

Maak een afspraak met een van onze accountmanagers. Die vertelt u graag meer over BedrijfsCheck. U kunt ook zelf meteen aan de slag via onze WebserviceShop. Daar vindt u ook codevoorbeelden en meer technische informatie over de manier waarop u BedrijfsCheck in uw systemen integreert.

Andere producten in Klant Data: een correct klantenbestand is de basis voor goede communciatie

Een mooiere inhaker dan een verhuizing is er bijna niet. Een nieuw huis of een nieuwe bedrijfslocatie biedt tal van aanknopingspunten voor het opnieuw aanhalen of versterken van de relatie met uw klant. Bovendien draagt een actueel klantenbestand met altijd de juiste adressen bij aan doelgerichte marketing met hogere conversie en minder verspilling.
Vermoedt u dat uw klantendata verouderd of vervuild is? Met de BestandScan kunt u de betrouwbaarheid van uw klantenbestand laten controleren.
AdresXpress is een webservice om adressen bij invoer te controleren en te corrigeren. De webservice kan geïmplementeerd worden achter elk software pakket of achter elke website via een online verbinding. U bent er zeker van dat uw catalogus of bestelling op het juiste adres aankomt.
Uw CRM database is de basis van uw succes. U koppelt uw CRM database via een applicatie aan de meeste complete B2B database van Nederland en u houdt u uw contactgegevens op orde en actueel.
Wat is de kwaliteit van uw klantgegevens? Alleen met de beste data kunt u een voorsprong op uw concurrentie nemen en meer omzet maken tegen lagere marketingkosten.
De Nederlandse postcode is een krachtig geografisch ordeningsmiddel. Elke combinatie van postcode en huisnummer is uniek in Nederland en maakt een snelle invoer van adressen mogelijk. Jaarlijks wijzigen er circa 300.000 adressen. Met een abonnement blijft u up-to-date.

Meer weten?