AdresXpress: binnen 1 seconde een gecontroleerd adres

Waarom AdresXpress?

  • Dankzij directe online verbinding tot 80% snellere invoer van adressen
  • De zekerheid van het juiste adres
  • Minder kans op afhakende klanten
  • Minder retouren door juiste adressering

Adressen checken makkelijker dan ooit

AdresXpress is ideaal achter elk systeem waar adressen ingevoerd worden. De webservice om adressen te checken, kan geïmplementeerd worden achter elk software pakket of achter elke website via een online verbinding. Met deze adrescheck maakt u het uw medewerkers en uw klanten gemakkelijk –invullen van postcode en huisnummer is voldoende. En u bent er zeker van dat uw catalogus of bestellingen op het juiste adres aankomen.

Meer voltooide bestellingen

Met de AdresXpress maakt u het voor uzelf en uw klanten gemakkelijker. Door deze adresservice hebt u minder kans op afhakende klanten en achtergelaten winkelwagentjes. Of anders gezegd: u houdt klanten binnenboord en verhoogt de kans op voltooide bestellingen. De check op adressen werkt via een eenvoudige webkoppeling en is dus simpel te implementeren.

AdresXpress: binnen 1 seconde een gecontroleerd adres

Gebaseerd op officiële databron van PostNL

AdresXpress gebruikt de data van de Postcodetabel: de officiële databron voor postcodes en adressen. Hiermee bent u verzekerd van uniforme en actuele adresgegevens van PostNL. De webservice wordt wekelijks geupdate, zodat wijzigingen als gevolg van bijvoorbeeld nieuwbouw of gemeentelijke herindelingen direct worden verwerkt. Daardoor levert elke check u het juiste en volledige adres.

Ideaal voor MKB

Bij AdresXpress rekent u af naar gebruik, dus ook bij lage aantallen is de webservice al interessant.

De adrescheck vrijblijvend proberen?

Neem contact met ons op om de dienst vrijblijvend te proberen. Lees meer over de mogelijkheden en onze andere webservices via onze WebserviceShop. Daar vindt u ook technische informatie over de manier waarop u AdresXpress in uw website integreert.

Nu ook een AddressXpress voor internationale adressen

Als u pakketten internationaal verzendt, is het nog belangrijker dat het juist geaddresseerd is. Hiermee voorkomt u dure retouren en versnelt u het invoerproces.

AddressXpress International controleert en zo nodig corrigeert adressen uit 246 landen.

Gratis testaccount AddresXpress International

Andere producten in Klant Data: een correct klantenbestand is de basis voor goede communciatie

Een mooiere inhaker dan een verhuizing is er bijna niet. Een nieuw huis of een nieuwe bedrijfslocatie biedt tal van aanknopingspunten voor het opnieuw aanhalen of versterken van de relatie met uw klant. Bovendien draagt een actueel klantenbestand met altijd de juiste adressen bij aan doelgerichte marketing met hogere conversie en minder verspilling.
Vermoedt u dat uw klantendata verouderd of vervuild is? Met de BestandScan kunt u de betrouwbaarheid van uw klantenbestand laten controleren.
Uw CRM database is de basis van uw succes. U koppelt uw CRM database via een applicatie aan de meeste complete B2B database van Nederland en u houdt u uw contactgegevens op orde en actueel.
Komen sommige leveringen niet bij uw klanten aan? Krijgt u de verkeerde mensen aan de lijn? Misschien komt dat doordat de bedrijfsgegevens in uw klantenbestand zijn vervuild door foutieve of dubbele invoer. Met de BedrijfsCheck kunt u meteen online de gegevens checken van elk bedrijf in Nederland. Snel, direct en automatisch.
Wat is de kwaliteit van uw klantgegevens? Alleen met de beste data kunt u een voorsprong op uw concurrentie nemen en meer omzet maken tegen lagere marketingkosten.
De Nederlandse postcode is een krachtig geografisch ordeningsmiddel. Elke combinatie van postcode en huisnummer is uniek in Nederland en maakt een snelle invoer van adressen mogelijk. Jaarlijks wijzigen er circa 300.000 adressen. Met een abonnement blijft u up-to-date.

Meer weten?