Klant Data: een correct klantenbestand is de basis voor goede communciatie

Als u problemen met uw datakwaliteit aan de bron wilt aanpakken

Doet u uw best om uw klantenbestand schoon te houden? Maar blijft u omzet mislopen en extra kosten maken door steeds maar terugkerende fouten in uw database? Dan wordt het tijd om de problemen aan de bron aan te pakken. Cendris beschikt over uitgebreide referentiebestanden waarmee we uw verouderde en foutieve adresgegevens eenvoudig kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld verouderde gegevens als gevolg van verhuizingen van consumenten of bedrijven, naamswijzigingen of bedrijfsbeëindigingen. Cendris heeft jarenlange historie opgebouwd van consumenten en bedrijven in Nederland. Hierdoor kunnen we uw data eenvoudig matchen met de meest actuele en correcte referentiebestanden van Nederland.

Hogere respons en conversie, lagere productie- en foutkosten

Een correct klantenbestand kan u heel veel opleveren. De respons en conversie op uw campagnes krijgen een boost, terwijl u met passende aanbiedingen meer uit uw bestaande klanten kunt halen en daarmee hun loyaliteit kunt opstuwen. Door de fouten uit uw database te halen, kunt u bovendien besparen op drukkosten, portokosten, retouren en handmatige herstelacties.

Een brede reeks oplossingen

Cendris beschikt over een brede reeks oplossingen die u helpen met het opschonen van uw klantenbestand en het uitbreiden van uw relatiebestand met aanvullende kenmerken, zoals telefoonnummers, mobiele nummers, branche informatie en contactpersonen:

  • ReferentieData: dankzij onze referentiedata kunnen we u helpen de kwaliteit van uw klantendata te verbeteren.
  • PostcodeInformatie: dankzij ons unieke verfijnde postcodesysteem kunt u in de toekomst invoerfouten voorkomen, maar het biedt nog veel meer.
  • AdresCheck: binnen één seconde kunt u online een adres checken. Bestellingen komen aan op het juiste adres en u beperkt onnodig invoer werk.
  • BedrijfsCheck: binnen één seconde kunt u online de gegevens van elk bedrijf in Nederland checken. Leveringen komen op het juiste adres aan en u krijgt meteen de juiste contactpersonen aan de lijn.
  • BestandScan: u kunt ook in één keer de datavaliditeit van uw hele klantenbestand laten checken. U krijgt meteen inzicht in de vervuiling én de verbetermogelijkheden.
  • BusinessView: dankzij een directe koppeling tussen uw CRM-systeem en de grootste B2B-database van Nederland weet u zeker dat uw CRM-data juist zijn, nu en in de toekomst.
  • VerhuisInformatie: met onze actuele verhuisinformatie beschikt u over mooie kansen om klanten op een gepast moment een nieuw aanbod te doen.

 

Uitgelicht

Analytics en personal marketing sluiten elkaar niet uit. Integendeel!

Met een Postcodetabel bent u verzekerd van correcte adressen. Bovendien voert u adressen sneller in. De postcodetabellen van Cendris zijn gebaseerd op de postcodegegevens van PostNL.

Webshop-eigenaren kijken vaak enkel naar website traffic en conversie. In zeven stappen van webanalytics naar klantanalyse naar klantcommunicatie.

Meer weten?